Angajare

Angajarea la noi e simpla.

Daca ti-ai dorit sau iti doresti un job in acest domeniu, nu este timpul pierdut, poti aplica la noi si te vom ajuta sa-ti dezvolti o cariera in acest domeniu.

Daca nu ai experienta in domeniu, nu trebuie sa-ti faci atatea griji. Ne dorim ca persoanele care aplica la noi pentru un job sa fie cat mai sociabile si deschise, chiar daca nu stiu ce presupune acest job, pentru asta suntem noi aici, pentru a te ajuta. Nu este nimic greu, se poate invata, insa trebuie sa-ti placa aceasta activitate.

Tot ce trebuie sa faci este sa vii la un interviu fara sa te stresezi, ne cunoastem, ne imprietenim si incepem sa muncim. Alaturi de noi poti avea tot ce iti doresti si impreuna indeplinim vise.

Ambitie0%
Pasiune0%
Indrazneata0%
Comunicativa0%

Ce pasii sunt de urmat?

Este foarte simplu sa devii membru al echipei noastre, nu este nevoie sa-ti creezi un CV sau un background, sa ne cunoastem este suficient.

 • Participi la interviu

  Fie ca te afli pentru prima data intr-un studio de videochat sau nu, nu trebuie sa-ti faci griji pentru interviu, ne vom imprietenii rapid.

 • Vei cunoaste echipa

  In urma interviului, vei purta o discutie cu managerul si cu restul echipei pentru a te familiariza cu studioul nostru.

 • Te respectam

  Daca te afli pentru prima oara intr-un studio de videochat, nu trebuie sa-ti faci griji, iti vom prezenta toate informatiile de care ai nevoie.

 • Veniturile cresc

  Vei avea parte de training in care vei primi sfaturi despre cum trebuie sa-ti desfasori activitatea si care sunt cele mai importante aspecte.

 • Impreuna crestem

  Te ajutam sa devii unul dintre cele mai bune modele online prin construirea imaginii tale si a personalitatii, cu alte cuvinte vom participa la evolutia ta.

Suntem nerabdatori sa te cunoastem!