Videochat

Ce presupune videochatul?

Asa cum bine stim, videochatul este un job normal care se desfasoara pe un anumit sector de activitate. Presupune comunicarea prin intermediul calculatorului si a unei camere video cu o persoana sau mai multe, depinde de situatie, majoritatea celor cu care vei purta discutii sunt din tari straine. Videochatul este legal si iti asigura venituri mai mari, in comparatie cu alte job-uri. Daca doresti sa afli mai multe despre aceasta industrie, nu ezita sa ne contactezi.

Videochat privat

Acest tip de activitate presupune sa porti discutii in privat cu membrii care sunt interesati de profilul tau cu scopul de a-i retine cat mai mult in conversatie, incercand sa le satfisfaci cerintele. Este recomandat ca in videochat sa nu-ti expui identitatea folosind numele tau sau aspecte ce tin de persoana ta. Exista si videochatul free in care pur si simplu vei sta in fata unei camere, incercand sa atragi membrii in privat, insa in acest timp de videochat, nuditatea este exclusa.

 

 

Videochatul adult

Senzualitatea si eleganta sunt puncte cheie in acest tip de videochat. Este modalitatea sigura de a face cei mai multi bani. Trebuie sa ai in vedere cateva aspecte, printre care: tinuta trebuie sa fie una sexy si provocatoare, atitudine pozitiva si deschisa. Daca vei alege sa porti discutii in privat, ramane la alegerea ta daca vei apela la nuditate sau la tinute transparente. Conversatiile in videochat pot fi atat scrise cat si vorbite.

Videochatul non adult

Presupune conversatii online cu admiratorii, iar modelul va aparea in tinute decente, fara nicio tenta sexuala sau provocatoare. Discutiile sunt in general scrise. Activitatea in chatul non adult se bazeaza doar pe partea conversationala, iar in ceea ce priveste castigurile, acestea sunt mai reduse comparativ cu celelalte tipuri de videochat.

Te ajutam sa-ti alegi tipul de videochat!

In aceasta industrie, experienta nu conteaza. Daca esti o persoana mai timida si nu crezi ca te vei descurca, nu trebuie sa-ti faci griji. Suntem alaturi de tine pentru a te ghida. Poti incepe pe ce tip de chat doresti, in functie de ce ti se potriveste, iar daca simti ca vrei sa te specializezi pe ceva, poti oricand sa-ti modifici activitatea. Din partea noastra vei beneficia de training si intruire, precum si de flexibilitate si libertate in alegerile tale.